JACOB JOSTMEIJER

Full Power Catering.

Naast het stadse leven vond de jeugd van Jacob Jostmeijer (Amsterdam, 23-12-1988) ook gedeeltelijk plaats op het Franse platteland. Hier kwam hij al op jonge leeftijd in aanraking met Bourgondische smaken. Dit heeft hem een rijke jeugd gegeven waarbij zijn eerste interesse in het creëren van mooi eten is ontstaan. Op 14 jarige leeftijd was hij al te vinden in de professionele keuken en kort daarop volgde de Koksopleiding waar een ware culinaire basis tot stand kwam.

Na 12 jaar werkervaring en het vervullen van meerdere rollen als Sous-Chef en Chef-kok vertrok Jacob op een culinaire wereldreis. Na deze reis werkte hij als Freelance Chef in Australië en als Sous-Chef op Curacao.

Door zijn open en sociale karakter maakt hij van elk culinair evenement een grandioos succes. De beleving van de gasten spiegelt de sfeer in zijn keuken en deze staan bij Jacob beiden op nummer één.

De Marktkantine

Dance club, nachtclub, evenementen locatie.

De Marktkantine te Amsterdam is uiterst geschikt voor business events, seminars, exposities, bedrijfs-presentaties en lezingen. In de Marktkantine kunnen evenementen voor 50 tot 2000 personen plaatsvinden.

https://marktkantine.nl

Houseworks

Entertainment concepts.

Houseworks Entertainment Concepts brengt kwalitatief goede dansers, special acts en hostessen naar uw event. Zij richten zich op clubs, festivals, maar ook op zakelijke events in Nederland.

Houseworks Entertainment Concepts maakt zich hard om bezoekers iets extra’s te bieden tijdens het event. Dat doen zij door het leveren van stijlvolle, stoere en smaakvolle entertainment, waarbij kwaliteit het doel is. Houseworks Entertainment Concepts gelooft heilig in een connectie tussen performer en bezoeker.

https://hswrks.nl